SUSHI 'N GO EMMEN

SUSHI 'N GO EMMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi 'n Go Emmen. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 18:31 6 stukjes sashimi besteld ( zalm ) je betaald €7,50 maar de plakjes zijn zo ontzettend dun en klein dat het de 7,50 niet waard is ! Ontzettend jammer en duur!
7 mei 2022 om 21:46 Prijzig
3 mei 2022 om 21:28 Hulde!
2 mei 2022 om 21:14 Gewoon goed! Heerlijk gegeten!
30 apr 2022 om 6:50 Heerlijk gegeten!
30 mrt 2022 om 9:06 Super gegeten!
23 mrt 2022 om 22:55 Ik heb hier voor het eerst eten besteld, afhalen is lekkerder. Ik had een mega lange zwarte haar in mijn sushi, waardoor mijn eetlust compleet weg was (ik ben zelf blond). Verder is het eten prima hoor! Alleen hygiene is zo belangrijk…
22 mrt 2022 om 21:32 Heerlijk eten en goede bezorgservice! Altijd goed en lekker, aanrader!
19 mrt 2022 om 20:42 Heerlijke sushi , snelle bezorging . Super verzorgd
5 mrt 2022 om 21:37 Ik had gevraagd naar geflambeerde zalm maar kreeg 2 rauwe maar de vorige keren waren echt top en de rest smaakte ook hartstikke lekker
5 mrt 2022 om 21:36 Derde keer hier besteld en alle keren waren de sushi ongelijk gesneden. Sommigen heel dik en sommigen veel te dun. Qua prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt. Verder werd het eten wel snel bezorgd.
4 mrt 2022 om 19:22 Het eten viel echt tegen deze keer.. weinig smaak. Bezorging daarentegen was echt top! Berzorgster kon het niet vinden en belde netjes.